vrijdag 3 april 2015

Weekend Ndola

Vorig weekend verbleven we drie dagen bij Hanne (onze mentor hier in Zambia). Er was tijd voor een beetje vakantie, maar het weekend werd afgesloten met een presentatie over ons werk hier in Zambia.

Op zaterdag namen we afscheid van ons huisje in Kitwe, zoals al eerder vermeld in onze blogs was het afscheid heel zwaar. Gelukkig was Hanne er om ons op te vangen! In de namiddag rustten we dan ook wat uit, en zwommen we samen met de kids in het zwembad. ’s Avonds hadden Hanne en Jeremy een heerlijke barbecue voor ons voorzien, dat was smullen!

Op zondag deden we met de hele familie een uitstapje naar de mijnen. Ook de honden mochten mee genieten van de uitstap. Er was een adembenemend uitzicht, waardoor we enkele mooie sfeerbeelden konden vastleggen met ons fototoestel. ’s Avonds besloten we te koken voor de hele familie. Wat de pot schafte? Scampi’s met rijst en currysaus.







Maandag was het al onze laatste dag in Ndola. We sloten ons verblijf af met een presentatie voor het VVOB team. Deze presentatie omvatte alles wat we de afgelopen maanden hebben gedaan. 

In de namiddag was er nog even tijd voor ontspanning, dus besloten we nog even gezellig te gaan shoppen. We sloten onze mooie drie dagen af met een heerlijke Spaghetti.



Bedankt Hanne en Jeremy voor het fijne weekend! ;-) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten